Vanuit onze Chadotel campings in Frankrijk maakt u de mooiste wandeltochten. Of u nu houdt van de uitgestrekte stranden van de Vendée of de groene landschappen van Zuid-Bretagne, er is altijd een perfecte wandelroute voor u te vinden. Wat dacht u van de bergachtige paden van het Baskenland, zonovergoten wandelroutes in het Catalaanse land of wandelen op het idyllische eiland Oléron? Met keuze uit de mooiste regio’s wordt wandelen in Frankrijk een onvergetelijke ervaring!

Voordelen van wandeltochten in Frankrijk

Het maken van wandeltochten in Frankrijk biedt tal van voordelen. Ten eerste is het een uitstekende manier om fit te blijven en te genieten van de buitenlucht in een andere omgeving. Terwijl u wandelt worden uw zintuigen geprikkeld en krijgt u volop vitamine D van de Franse zon. Daarnaast ontdekt u ook verborgen pareltjes, die met de auto vaak niet bereikbaar zijn. Denk aan schilderachtige bergdorpjes, adembenemende uitzichten op de zee en ongerepte natuur. Wandelen biedt u de vrijheid om op uw eigen tempo te genieten van alle mooie plekjes die Frankrijk te bieden heeft.

Wandelen in Frankrijk voor jong en oud

Wandelen in Frankrijk is leuk voor jong en oud. Voor elke wandelaar is er een geschikte route te vinden. Of u nu een beginner bent, een senior die van rustige wandelingen houdt of een avonturier die uitdagende paden zoekt. De wandelmogelijkheden in Frankrijk zijn eindeloos. Langs de kustlijnen van de Vendée en Zuid-Bretagne vindt u prachtige wandelpaden door bossen en duinen. Voor vakantiegangers die liever in de bergen wandelen, biedt het Baskenland en het Catalaanse land spectaculaire bergpaden. Ook het eiland Oléron staat garant voor unieke wandelervaringen met prachtige baaien, zoutmoerassen en authentieke vissersdorpen.

De leukste routes om te wandelen in Frankrijk

Wilt u ook graag wandelen in Frankrijk? Trek dan uw wandelschoenen aan en verken de leukste wandelroutes. Wandel bijvoorbeeld van Plage de la Mine naar de kliffen van Pointe Payré. Deze route loopt het grootste gedeelte langs de kustlijn van de Vendée en wordt afgewisseld met mooie duinlandschappen. En wat dacht u van de Talaia wandelroute? Deze route loopt van Bidart tot Saint-Sébastien en laat u op en top genieten van de Baskische bergen en kustlijnen. Ook in het Catalaanse land kunt u prachtige wandelroutes volgen, zoals de Grande Randonnée 10. Dit is een panoramische route door de Pyreneeën met indrukwekkende vergezichten. Een andere bekende route is de Sentier des Douaniers. Deze route loopt langs de Bretonse kust en start bij de baai van Mont-Saint-Michel en gaat tot aan Saint-Nazaire. Heeft u ook zin gekregen om te wandelen in Frankrijk? Pak dan uw rugzak en ga op avontuur!

Wandeltochten in de mooiste regio’s van Frankrijk vanaf een Chadotel camping

De campings van Chadotel bevinden zich in de mooiste natuurgebieden van Frankrijk. Vanuit uw verblijf kunt u leuke wandeltochten maken en schilderachtige dorpen bezoeken. Zo vindt u Camping La Trevillière in het gezellige Brétignolles-sur-Mer, gelegen in de Vendée. Met uitgestrekte stranden en prachtige bossen is het de perfecte locatie voor lange wandelingen. Of ontdek de pittoreske kustlijn van La Bernerie-en-Retz in Zuid-Bretagne en geniet van een onvergetelijk verblijf bij Camping Les Ecureuils. Bent u benieuwd naar avontuurlijke wandelroutes in de bergen van het Baskenland? Boek dan een vakantie bij Camping L’International Erromardie in Saint-Jean-de-Luz en wandel langs ruige rotsen, bergen en prachtige stranden. Ook het eiland Oléron is dé bestemming bij uitstek als u graag te voet de omgeving verkent. U ziet het, de campings van Chadotel zijn perfect voor iedereen die graag wandelt.

Staat wandelen in Frankrijk op uw verlanglijst? Boek dan nu uw wandelvakantie naar een van de campings van Chadotel in ‘la douce France’!

camping avec accès direct plage dans le Morbihan